Web-trgovina vina

Krčma kod Ruže

Restoran krčma ‘Kod Ruže’ smještena je u starom dijelu Osijeka – Tvrđi, a nudi autohtona jela na području Slavonije i Baranje pa tako imamo perkelte od divljači uz prilog domaćih knedli od kruha ili puru, čobanac od divljači, roštilj mix-mesa na roštilju (prirodni ugalj), fiš-paprikaš, orli smuđ, ražnjići od ribe umotani u posteljicu od slanine, riječna riba na žaru i još veliki izbor jela i priloga ovisno o vašim ukusima.

Sve to možete zasladiti bogatim izborom domaćih kolača i torti koje se spravljaju u našoj kuhinji i pripremaju ih kuharice po recepturi dobivenoj u naslijeđe od naših baka.

Veliki izbor rakija i vina našeg kraja uz note ciganske glazbe u krčmi ‘Kod Ruže’ učinit će vaš provod nezaboravnim. Samo napomena, romske glazbenike ne može se čuti svaki dan.

U ugodnom starinskom ambijentu, za Vas možemo organizirati različite proslave – od rođendana do svatova, a turistima nakon provoda pružamo i smještaj u pansionu ‘Kod Ruže’ na adresi Strossmayerova 133, u kojemu nudimo obilan doručak u obliku švedskog stola.

Kontakt:

Krčma Kod Ruže

Tel. +385 31 206 066

Krčma kod Ruže

 

Nazad
Rainbow footer